En vinnare sedan 1933

En vinnande sulky är perfekt balanserad men ska samtidigt tåla de tuffaste påfrestningar på banan. För att uppnå detta använder vi oss av ett stålmaterial som är fyra gånger starkare än vanligt stål när vi tillverkar ramen. Vi är självklart mycket noga i urvalet av övrigt material och hela tillverkningen är ett noggrant hantverk av en handfull engagerade medarbetare. De konstruktioner som vi utarbetat är ett resultat av vår egna erfarenhet och det nära samarbete vi under årens lopp haft med olika travtränare.

En USA-inspirerad modell utvecklad för de riktigt snabba loppen!

BiG Sprint är en USA-inspirerad modell utvecklad för för de riktigt snabba loppen. Skalmarna är av lamellimmad ask och formad efter hästens anatomi och rörelsemönster. Hjulen är extra lättrullade med specialframtagna lager och har slimmade hjulgafflar för extra säkerhet. Som en ytterligare nyhet har Big Sprint helt nyutvecklade fotstegplattor med ett klackstöd för en bättre säkerhet och bekvämlighet.

Vi intruducerar senaste modellen i PEAK Sprint serien - PEAK Sprint Flex.

En USA-Inspirerad tävlingssulky med slimmade skalmar i kolfiber som ger perfekt körstabilitet.  Alla skalmar har 5 års garanti. Den svängda yttergaffeln skapar maximal framåt-drivande kraft för tuffa upploppsstrider. Tre höjder är standard och går att specialanpassa måtten efter dina önskemål. Sidostänger som standard gör att kusken lätt kan parrera hästens rörelser. Går att få med vanliga ekerhjul eller Amerikanska specialhjul.

Sprint

Tävlingssulky med Quick hitch och upp till två ställbara höjder som tillval.

Vår förstklassiga tävlingssulky som är en riktig storsäljare. Vagnen är helt svensktillverkad och har genom gediget hantverk och nya idéer utvecklats till en av marknadens lättaste och slitstarkaste. Dessutom kan vi nu lämna fem års garanti på skalmarna!

PEAK Sprint

Grafströms Peak Sprint tar dig till nya höjder!

En USA-inspirerad tävlingssulky med slimmade skalmar av lamellimmad ask som ger perfekt svikt och har 5 års garanti. Sidostänger som standard gör att kusken lätt kan parrera hästens rörelser. Hjulen är extra lättrullade med specialframtagna lager och har slimmade hjulgafflar för extra säkerhet.

Sulkett Breeders Safety

Slitstark säkerhetsvagn med quick hitch. Finns med rör eller träskalmar.

En vagn för dig som vill ha lite extra skydd mellan dig och hästen, men ändå vill behålla close contact känslan. Vagnen har en skön och anpassad körställning för kusken. Väljer du en sulkett med träskalmar får du ännu bättre svikt och komfort.

Sprint Safety

Tävlingssulkyn som har fokus på säkerhet.

Vagnen har en extra säkerhetsbygel mellan häst och kusk och tack vare stabil och säker konstruktion tål bygeln och vagnen rejäl belastning utan att störa vare sig häst eller kusk. Skalmarnas material är lamellimmad ask, ett oerhört starkt träslag som behåller svikten. Grafström Sprint har en genomtänkt konstruktion och består av material av högsta kvalité och därför kan vi utan svårighet ge fem års garanti på skalmarna!

Tillagd i varukorgen