En ergonomiskt anpassad arbetsplats

Grafströms träningsvagnar är kända för att vara stabila, slitstarka och bekväma. Alla vagnar är dessutom välavvägda vilket ger mindre belastning på hästens rygg och gör träningen skonsammare. Vi har flera olika modeller av träningsvagnar. Välj den modell som passar dig och din häst träning bäst.


Speedcart

Vi har flera olika modeller av speedcarts att välja mellan. Sport Classic är vår populära storsäljare som nu finns i en vidareutvecklad version Sport Flex. Sport Flex har ett smidigt fritt insteg och vill du åka riktigt bekvämt kan du välja Sport Flex Air som har luftdämpning.

Rockard

Grafströms rockarder är en slitstark klassiker med fantastiskt körkomfort och en ergonomiskt arbetsplats för dig som travtränare. Du kan få den som en- eller dubbelsits. Som tryckvagn - Power Pressure eller standard Power Classic.

Speedcart SportClassic

En lätt, välbalanserad och slitstark träningsvagn med rörskalmar och Quick Hitch.

Träningsvagnen som är lätt och välbalanserad. Vagnen är riktigt slitstark och byggd för att klara av tuff körning och snabba jobb. En smidig vagn som tack vare ett välutprovat fjädringssystem ger en bekväm körställning.

  

Speedcart SportClassic Trä 

En väl avvägd och följsam träningsvagn med träskalmar för rätta känslan

Denna välbeprövade vagn är en modell utav vår populära Sportclassic. Precis som rörmodellen är denna vagn en slitstark arbetsplats som klarar tuffa och snabba körningar.

Speedcart Utbildningsvagn

Tandemvagn perfekt för utbildning och demonstration.

Denna utbildningsvagn är uppbyggd på samma vis som Sport Flex men har ett extra säte och fotsteg vilket gör att man kan köra två kuskar samtidigt. Perfekt för till exemepel travskolor, utbildning av kuskar eller vid representation som till exempel sponsorer eller hästägare. 

  

Speedcart Sportclassic Air

 Speedcart med olje och luftdämpare

Nu kan du även få vår populära speedcart med ett fjädringssystem bestående av oljdedämpare och luftfjädring som lätt går att anpassa personligt till varje kusk. Träningsvagnen är lätt och välbalanserad. Byggd för att klara av tuff körning och snabba jobb. En smidig vagn med bekväm körställning.

Rockard PowerClassic

En träningsvagn för dig som kräver en ergonomisk anpassad arbetsplats.

Grafströms bekväma träningsvagn för dig som kräver en ergonomiskt anpassad arbetsplats.
Fjädringssystemet, sitsen och korgen ger tillsammans en bra körkomfort för långa
träningspass. En otroligt slitstark vagn som finns både som en- och tvåsits.

Speedcart Sport Flex

Sport Flex en smidig och slitstark speedcart med rörskalmar och fritt insteg.

Nu kan du även få vår populära speedcart med fritt insteg och ett fjädringssystem som lätt går att anpassa personligt till varje kusk. Träningsvagnen är lätt och välbalanserad. Byggd för att klara av tuff körning och snabba jobb. En smidig vagn med bekväm körställning.

  

Speedcart Sport Flex Air

Sport Flex Air - Speedcart med fritt insteg och luftdämpare

Vår populära speedcart med fritt insteg och ett fjädringssystem som lätt går att anpassa personligt till varje kusk. Träningsvagnen är lätt och välbalanserad. Byggd för att klara av tuff körning och snabba jobb. En smidig vagn med bekväm körställning.

Tillagd i varukorgen